Nieuw seizoen Queer Eye vanaf vandaag op Netflix

Het nieuwe seizoen van Queer Eye is vanaf vandaag te zien op Netflix. De ‘Fab Five’ zijn terug om nog meer make-overs te geven. Met een regenachtig weekend voor de deur is dit natuurlijk een perfecte serie om je instant een feel good gevoel te geven terwijl je binnen op de bank zit. Het eerste seizoen werd gelanceerd in februari 2018 en was meteen een groot succes. De 5 mannen geven op geheel eigen wijze make-overs aan mensen die wel een lading positiviteit kunnen gebruiken. Daarmee onderscheidt de serie zich duidelijk van andere make-over programma’s.

Dit bericht bekijken op Instagram

Er staat een nieuw seizoen Queer Eye voor je klaar. Spray, delay and watch away! ✨#Netflix #QueerEye

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland (@netflixnl) op