Dit zijn de nieuwe films en series op Netflix in mei 2019

Met een nieuwe maand voor de deur is er ook weer een lading nieuwe Netflix original series, films, en documentaires die beschikbaar komen.

In april hebben we weer een heel aantal mooie en spannende series, films en documentaires voorbij zien komen. Wat te denken van de prachtige beelden van Our Planet. Het spannende verhaal van Quicksand. Of voor de kleintjes thuis was er de Fabeltjeskrant. En hou je meer van interactief dan was er Bear Grylls met You vs Wild. Daar komt deze week nog de horror-serie Chambers bij. Maar genoeg over de afgelopen maand, ook voor de maand mei staat er weer een flinke Netflix update te wachten. Met ondermeer een van onze persoonlijke favorieten; The 100. En de eerste Nederland/Belgische Netflix Original serie: Undercover.

The 100: seizoen 6

In het 6e seizoen van the 100 zitten onze vrienden op een nieuwe mysterieuze planeet met totaal andere bewoners als die we in eerdere seizoenen gezien hebben. Eigenlijk zijn de eerste beelden waanzinnig en is alles zo’n beetje anders. Als de helden van The 100 niet dezelfde waren als in de eerste 5 seizoenen zou je zelfs denken dat je naar een totaal andere serie zit te kijken. Seizoen 6 is tevens het begin van boek 2. Nog voordat de serie van start is heeft men al bekend gemaakt dat er ook een zevende seizoen komt. En waarschijnlijk nog een 8e, 9e, 10e, etc.

Maar laten we beginnen met seizoen 6. Vanaf 7 mei wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix.

Undercover

Undercover is de eerste Netflix Original die in Nederland is opgenomen. Het verhaal speelt zich grotendeels af in Brabant en gaat over drugscriminaliteit. Een van de grootste ecstasy producenten ter wereld, Ferry Bouwman, heeft het goed voor elkaar. Hij woont ergens aan de Nederlands-Belgische grens. Maar er gaan wat dingen veranderen wanneer twee undercoveragenten zich op zijn territorium begeven, in een poging het leven van Bouwman, via zijn vrouw, te infiltreren en zijn netwerk te sluiten.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een compleet overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak helemaal in een keer beschikbaar om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden. Voor mei zijn dat er flink meer dan eerdere maanden dit jaar.

 • Undercover, beschikbaar vanaf 3 mei, 2019.
 • Flinch, beschikbaar vanaf 3 mei, 2019.
 • Dead to me, beschikbaar vanaf 3 mei, 2019.
 • Tuca & Bertie, beschikbaar vanaf 3 mei, 2019.
 • Lucifer, seizoen 4, beschikbaar vanaf 8 mei, 2019.
 • Easy, seizoen 3, beschikbaar vanaf 10 mei, 2019.
 • The Society, beschikbaar vanaf 10 mei, 2019.
 • Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 3, beschikbaar vanaf 12 mei, 2019.
 • The Rain, seizoen 2, beschikbaar vanaf 17 mei, 2019.
 • Nailed It!, seizoen 3, beschikbaar vanaf 17 mei, 2019.
 • High Seas (Alta Mar), beschikbaar vanaf 24 mei, 2019.
 • She’s gotta have it, seizoen 2, beschikbaar vanaf 24 mei, 2019.
 • What If, beschikbaar vanaf 24 mei, 2019.
 • How to sell drugs online (fast), beschikbaar vanaf 31 mei, 2019.
 • Good Girls, seizoen 2, beschikbaar vanaf 31 mei, 2019.
 • When They See Us, beschikbaar vanaf 31 mei, 2019.

Netflix Original Films

 • Dumplin’, beschikbaar vanaf 3 mei, 2019.
 • The Last Summer, beschikbaar vanaf 3 mei, 2019.
 • Wine Country, beschikbaar vanaf 10 mei, 2019.
 • See You Yesterday, beschikbaar vanaf 17 mei, 2019.
 • Rim of the World, beschikbaar vanaf 24 mei, 2019.
 • The Perfection, beschikbaar vanaf 24 mei, 2019.
 • Always be my Maybe, beschikbaar vanaf 31 mei, 2019.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español