Temptation Island 2019: toch nog spektakel in de laatste drie minuten

Temptation Island 2019 zit erop, tenminste voor iedereen die in de Videoland-app vooruit kijkt. Daar kan je namelijk sinds gisteren de laatste aflevering van dit seizoen bekijken. Het seizoen begon matig en dat bleef eigenlijk een beetje zo doorsudderen. De kandidaten stelden teleur, want iedereen zit toch gewoon te wachten om iemand die de mist in gaat. Twee van de kandidaten presteerden het zelfs om alleen maar slaapverwekkende beelden te produceren en iedere avond tijdens hun tijd op het eiland veel te vroeg naar bed te gaan. Voor wie het einde van het seizoen niet gered heeft en is afgehaakt (wegens: té suf) is er goed nieuws want dit seizoen gaat eruit met een knallend einde. Compleet onverwachts zit het echte spektakel ‘m in de laatste drie minuten. Dus je moet zeker de laatste aflevering bekijken en doorspoelen naar het einde!

Na drie maanden…

Het gebeurt allemaal tijdens de terugblik. Wanneer de kandidaten drie maanden thuis zijn krijgen ze een cameraploeg op bezoek die de stand van zaken komt opnemen. Zijn de stelletjes nog bij elkaar en hoe gaat het nu. En dan is er voor een van de stelletjes als verrassing een knallend slotstuk. Wil je niet weten hoe het zit, lees dan zeker niet verder.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español