Ruby Rose speelt eerste lesbische superheld in Batwoman

De Amerikaanse zender The CW (de zender die ook onder andere Riverdale, The 100, Dynasty, Arrow en Supergirl uitzendt) komt deze herfst met een nieuwe serie, Batwoman. De serie wordt geproduceerd door Greg Berlanti, hij maakte onder andere Arrow, The Flash en The Chilling Adventures of Sabrina).

Kate Kane is Batwoman

In de serie volgen we het leven van Kate Kane (gespeeld door Orange is the New Black’s Ruby Robe), een nichtje van Bruce Wayne (Batman), die vermist is. Kate’s vader, Jacob Kane, probeert haar te beschermen met zijn privé beveiligingsbedrijf, Crows Private Security. Hij stuurt zijn dochter weg voor haar eigen veiligheid wanneer er een golf van misdaden in Gotham City aan de gang zijn.

Wanneer Kate terug naar huis gaat, blijkt haar vriendin, Crow Security Officer Sophie Moore, gevangen te zijn gezet door een bende. Om haar vriendin te redden trekt ze de cape aan die Batman heeft achter gelaten toen hij van de aardbodem verdween.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español