​Harry Potter: Wizards Unite nu ook in Nederland beschikbaar

Vandaag is het langverwachte Harry Potter: Wizards Unite beschikbaar gekomen in Nederland. Ontwikkelaar en uitgever Niantic, dat eerder al scoorde met Pokémon Go, bracht de game afgelopen vrijdag al uit in de VS en UK. Het is een augmented reality (AR) real-world mobiele spel. En Harry Potter fans wereldwijd kunnen de game nu gratis downloaden via de App Store voor iPhone, in de Google Play voor Android-apparaten en in de Samsung Galaxy Apps Store voor Samsung-apparaten.

Real World Platform

Harry Potter: Wizards Unite is gebouwd op het Real World Platform van Niantic en is gemaakt met behulp van de kennis op het gebied van game design en contentcreatie van WB Games San Francisco. Als nieuwe rekruten van de taskforce van het Statuut van Geheimhouding onderzoeken spelers de chaotische magische activiteiten die naar de dreuzelwereld lekken en moeten zij samenwerken om het mysterie van deze Calamiteit op te lossen.

Spelers kunnen steden en buurten in de echte wereld verkennen om mysterieuze voorwerpen te vinden, toverspreuken te gebruiken en Fantastic Beasts en beroemde personages te ontmoeten.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español