Nooit meer zere voeten! Tover je sandaaltjes om in pumps

Veel vrouwen kennen het ‘probleem’ van pumps: ze zitten ongeveer een kwartier prima, daarna is het vooral oncomfortabel. Ook ondergetekende kan hierover meepraten en neemt daarom vaak een extra paar schoenen mee. Dan kun je in ieder geval die knellende pumps verwisselen voor een comfortabel paar schoenen.

Geen pijnlijke voeten meer

Helaas had ik nog niet eerder van de schoenen van Mime et Moi gehoord, want dit klinkt als de ideale oplossing voor pumpdragend volk. Deze schoenen hebben namelijk een verwisselbare hak. En zodra je die hak zat bent, haal je hem gewoon van je schoen af en wandel je verder op sandaaltjes. Geen pijnlijke voeten meer? Klinkt als een ideale oplossing en het scheelt bovendien veel ruimte in je tas!

Dit bericht bekijken op Instagram

Looking like a summer’s dream in soft pink hues . . . #mimeetmoi #freedomofchoice #changeheels #readytochange #convertibleshoes #changeableheels #fromheelstoflats #interchangeable #shoesoftheday #summervibes #allaboutpink #softpink #summerstyle #goodtimesahead #enjoylife #happyweekend #vacayvibes #comfortandstyle #shoelover #shoestobehappy

Een bericht gedeeld door Mime et moi (@mimeetmoi) op

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español