Maak van Starcraft een cartoon dankzij deze mod

StarCraft Remastered is een goede remaster van een game die al erg stevig in zijn schoenen stond. Nu is er iets voor verschenen dat wel heel koddig is: voor 10 euro koop je een update waardoor het spel eruit ziet als een tekenfilmpje.

StarCraft: Remastered

StarCraft: Remastered is een vernieuwde versie van de real-time strategy-game StarCraft uit 1998, gemaakt door Blizzard. Het is een game die enorm populair is onder eSporters, mensen die professioneel gamen. Onder andere professionele StarCraft-spelers zijn betrokken geweest bij het maken van het spel. Mis je de oude graphics van weleer, dan kun je de grafische stijl in de Remastered-versie terugdraaien naar het oude. Of je kiest er dus voor om geheel in de stijl te gaan van een kleurrijke tekenfilm.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español