Komt deze bizarre smartphone van Essential echt op de markt?

De bedenker van Android, Andy Rubin, heeft op Twitter foto’s gedeeld van de nieuwe smartphones van Essential. En die telefoon ziet er, op z’n zachtst gezegd, nogal bizar uit. Het is een langwerpig en dun toestel, die de naam Project Gem heeft gekregen.

We vragen ons af of het apparaat überhaupt past in de gemiddelde broekzak of tas. Praktisch is het ontwerp wat dat betreft absoluut niet. En hoe kun je op een prettige manier een tekst typen op zo’n smal apparaat?

Project Gem is ‘something different’

Het internet gaat nogal los op het vreemde ontwerp van de nieuwe telefoon. Wat dat betreft krijgt het alvast genoeg aandacht. Bekijk onderstaande foto’s maar eens en oordeel zelf over het design.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español