Netflix onverminderd populair: 9 miljoen nieuwe abonnees in laatste kwartaal van 2019

In het laatste kwartaal van 2019 kreeg Netflix er wereldwijd zo’n 9 miljoen nieuwe abonnees bij. En dat is heuglijk nieuws voor de streamingdienst, die sinds een aantal maanden Disney+ en Apple TV+ tot nieuwe concurrenten mag rekenen. In totaal heeft Netflix, verspreid over 190 landen, zo’n 167 miljoen abonnees en dat zijn er 27,8 miljoen meer dan een jaar geleden. Het bedrijf verwacht dat de groei blijft toenemen en er in het eerste kwartaal van 2020 nog 7 miljoen mensen een abonnement afsluiten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Schrik niet! Dit is geen collage van de seriemoordenaar Joe Goldberg maar van de hele lieve en onschuldige @pennbadgley

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español