Mobiele game Crash Bandicoot gelekt

Crash Bandicoot kennen we vooral uit zijn platformavonturengames, maar hij lijkt zijn carrière om te gooien naar die van een sprinter. Er is een mobiele game in de vorm van een endless runner gelekt van Crash Bandicoot.

Candy Crush-studio

De studio van de mobiele game is King, dat voornamelijk bekend is geworden door Candy Crush. Deze studio is in handen van Activision, dat ook de licentie van Crash Bandicoot bezit.

@JumpButtonCB en @Motwera hebben op Twitter gedeeld dat je je waarschijnlijk al kunt inschrijven voor de mobiele game. Ze stuiten op het bestaan ervan toen ze Crash Bandicoot zochten op Facebook. De twee kwamen terecht op een Facebook-pagina die iets te maken had met Braziliaanse advertenties. In een lijst kwam een Crash Bandicoot-game voor mobile voor.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español