​10 dingen die je niet moet doen op Valentijnsdag

Het is vandaag Valentijnsdag. Ja ja, het is uitgevonden door Hallmark en totaal niet romantisch, maar uiteindelijk blijken toch veel mensen een cadeautje of kaartje wel te waarderen. Echter is niet elk cadeautje of elk gedrag even verstandig op Valentijnsdag.

1. Een seksgrap verkeerd timen

Het is altijd pijnlijk om een seksgrap verkeerd te timen, want een potentieel serieuze relatie kan er zo mee in diggelen liggen. Een aubergine of een komkommer geven voor Valentijn is in seksueel gezonde relaties een geweldige knipoog, maar als je nog niet daar bent met je date en daar ook nog lang niet bent, dan kan iemand dit grapje helemaal verkeerd opvatten.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español