Vierde seizoen Stranger Things brengt oude bekende terug

In de zinderende trailer van het vierde seizoen van Stranger Things zien we een oude bekende terug. Echter geeft de aankondiging aan dat het ‘niet allemaal goed nieuws’ is voor ‘onze Amerikaan’.

From Russia With Love

Dat er zo duidelijk over een Amerikaan wordt gesproken heeft te maken met waar de trailer zich lijkt af te spelen: Rusland. Het personage waar het om gaat zit gevangen in de wildernis van Kamtsjatka, die is bedolven onder een dikke deken sneeuw. Wees niet bang: de hyper-Amerikaanse serie speelt zich ook zoals altijd af in Amerika. Echter komen de inmiddels steeds groter groeiende tieners nu ook steeds groter groeiend kwaad tegen.

Het is vast geen toeval dat de trailer From Russia With Love heet: hij komt op dezelfde dag uit als de door Billie Eilish gemaakte soundtrack van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. From Russia With Love is de tweede James Bond-film die ooit verscheen (in 1963 verscheen de film).

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español