Wie is de mol? Hints en opvallende acties uit aflevering 7!

De kandidaten lijken het wel prima te vinden als opdrachten niet goed verlopen. Dan ligt het aan de opdracht, was het gewoon te lastig of is er niemand in het bijzonder die de boel heeft gesaboteerd.

Zelfs Rik vindt het opvallend, hij vertelt ons dat de mol dit dus heel slim speelt. Tijdens aflevering 7 namen de kandidaten genoegen met € 400. Er ging trouwens niemand naar huis, dus tijdens de volgende aflevering kunnen dezelfde kandidaten nog een keer proberen de pot wel te spekken.

Tegenstander

Tegenstander is de titel van aflevering 7. Tijdens de opdracht met het lasergamen hadden de kandidaten de mol als tegenstander. Het kan ook weer een voetbalterm zijn en slaan op Nathan als mol. We weten trouwens nu nog niet hoeveel geld de kandidaten hebben verdiend tijdens die opdracht. Tijdens de finale wordt bekendgemaakt hoeveel geld erbij komt of uit de pot wordt gehaald.

Net als vorige week waren de opdrachten ook tijdens aflevering 7 soms niet helemaal duidelijk. Hierdoor leek de eerste opdracht bijvoorbeeld al bijna onmogelijk om op te lossen. En wat denk je van de laatste opdracht waarin de kandidaten 15 fotocombinaties moeten onthouden? We hebben de hints en opvallende acties uit aflevering 7 van Wie is mol? weer voor je op een rijtje gezet.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español