​Call of Duty: Warzone is populair: al 15 miljoen spelers

Eerder deze week verscheen eindelijk het Call of Duty-antwoord in het battle royale-genre op consoles: Call of Duty: Warzone. Activision Blizzard wil duidelijk de strijd aangaan met Epic’s Fortnite en Respawns Apex Legends. En dat doet het met succes.

Call of Duty: Warzone

Nu is Call of Duty: Warzone nog lang niet zo groot als Fortnite met 250 miljoen spelers, en zelfs niet als Apex Legends dat 10 miljoen spelers telt, maar slechts drie dagen na release worden hoge spelersaantallen gemeten. 15 miljoen gamers hebben Warzone gespeeld en dat betekent tenminste dat het spel meer groeit dan Apex Legends, dat in de eerste drie dagen na release op het evenzo indrukwekkende maar wel lagere 10 miljoen uitkwam.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español