Animal Crossing: New Horizons kunnen we nu goed gebruiken

Dat binnen zitten, die kans op een lockdown, niet op vakantie kunnen gaan, je zou er bijna van bij de pakken neer gaan zitten. Doe dat niet, want er zijn middelen waarvan je helemaal ontspannen wordt. We hebben het bijvoorbeeld over Animal Crossing: New Horizons, dat je niet alleen een virtueel vakantieoord vol vrolijke vibes biedt, maar ook nog eens een heerlijk ontspannen geest.

Animal Crossing is heerlijk rustig

Niet alle gamers trekken Animal Crossing even goed, want het is een spel dat vooral de echte verzamelaars aanspreekt. Bovendien kan het schattige uiterlijk van deze Nintendo-titel je afschrikken. Hopelijk leer je ervan te genieten, want dan heb je aan Animal Crossing een heerlijk rustige game waarin je als een gek kunt gaan verzamelen, gaan vissen, huizen stylen of de sociale tijger kunt uithangen.

animalcrossing2

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Español Español